Árak

Alkalmi smink: 5000 .- (+áfa)

Esküvői smink(próbasminkkel): 20 000 .- (+áfa)
Az ár tartalmazza az esküvő napjan a kiszállást Budapest területén.
Probasmink garancia - ha nem tetszene a probasmink akkor dijtalan volt a smink, és természetesen az esküvői sminket sem kell megrendelni.
A sminkhez professzionális termékeket - tobbnyire Il Makiage-t - használunk.

Airbrush (HD) Esküvői smink(próbasminkkel): 25 000 .- (+áfa)
Az ár tartalmazza az esküvő napjan a kiszállást Budapest területén.
Probasmink garancia - ha nem tetszene a probasmink akkor dijtalan volt a smink, és természetesen az esküvői sminket sem kell megrendelni.
Airbrush smink esetén az alapozás Temptu szilícium alapú alapozóval történik, amely ideális esküvőkre, mivel lehelletfinom reteget kepez, vizalló, es eltunteti a finom rancokat is.

Az aribrush alapozásról itt lehet többet megtudni: http://www.temptu.hu/index.php?a=mierttemptu_4_airbrush_eskuvo

Airbrush alkoholos tetoválás (kb. 5-7 napig tart): 4 000 .- (+áfa)

Alkalmi frizura: 5000 .- (+áfa)

Exkluzív fényképezés: 35 000.- (áfával)

Exkluzív 1,5h-s fotózás időtartamára profi stábunkkal kedvenc sztároddá varázsolunk

Szeretnél úgy kinézni, mint a világsztárok? Kipróbálnád, hogy áll neked kedvenc sztárod stílusa? Itt az idő! Profi csapatunk elvarázsol!Ragyogj, mint egy világsztár!Válaszd ki kedvenc énekesnőd, színésznőd, akár mesehősöd karakterét. Lady Gaga, Beyonce, Hamupipőke, vagy csak barátodnak szeretnél egy pár igazán dögös képet készíttetni magadról? Szeretnéd barátodat meglepni pár szexi képpel, vagy szeretnéd, ha baratnődet hercegnővé varázsolnánk? Nekünk nem probléma.
Profi sminkesünk Hidasi Balázs és fodrászunk Krasznár Zsolt kedvenc világsztárod stílusában előkészít a fotózáshoz, kiválasztjuk Hecendorfer Tímea ( hecendorfer.com/ ) divattervezőnk segítségével a legjobb ruhát ehhez, és 1,5 h-ban fotósunk újra Balázs vesz kezelésbe! Kihozzuk belőled a maximumot!=)
Ha nem vagy még gyakorlott, segítünk megtalálni, melyik póz áll neked a legjobban, segítünk megtalálni, kiemelni a benned rejlő szépséget!A fotózás Budapesten, II. kerületi hangulatos kis műteremben zajlik, előzetes időpont egyeztetés alapján, és amennyiben szeretnéd és kivitelezhető, szabadtéren is megoldható.


  • Előzetes egyeztetés alapján megbeszéljük kinek a stílusa tetszik neked a legjobban, vagy kit ajánlunk mi.
  • Kapsz egy profi sminket, hajat és ruhatervező-stylistunk segítségével előkészítünk a fotózásra.
  • 1,5h fotózás következik.
  • A fotózást követően a képeket digitálisan fogod megkapni! Nyers formában az összes jól sikerültet és 3db retusált képet is kapsz mellé.
  • Comments are closed.